Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hyttebehandling / Trepleie

Ubehandlet panel er for mange synonymt med hyttekos, men ubehandlet treverk gulner, og blir fort misfarget av smuss og sot, etc. Ubehandlet panel vil også med tiden virke mørk og upersonlig.

Vi vet hvor viktig hytta er for deg, og hvor viktig det er at den setter deg i nøyaktig den stemningen du ønsker. Tak og veggene rundt deg skaper mye av den stemningen. Og er det et sted man virkelig står fritt til å skape den hyttestemningen man vil, så er det på panel og tømmer av gran og furu.

Transparente, eller gjennomsiktige løsninger i hytteinteriøret er den vanligste av alle hyttetradisjoner. Diverse veggoljer, syrebeiser, oljebeiser, lut, eller lakkbehandlinger gjør at man beholder trevirkets naturlige utseende, samtidig som man beskytter og fargesetter, enten det er laftetømmer eller panel.

Vi har lang erfaring med innvendig og utvendig behandling av hytter, blant annet gjennom flere av landets ledene hytteprodusenter.

 Vi utfører maleroppdrag for hytteprodusenter og hytteeiere i de fleste hytteomeråder. Hafjell, kvitfjell,Venabygd, Sjusjøen, Nordseter, Skei og Beitostølen.

 Vi benytter mange forskjellige trepleie produkter, blant annet ifra Osmo og Norsk trepleie og hjelper deg gjerne med valg av behandlingsmetode og produkt, basert på hvilket utseende du ønsker.

Bygger du hytte? eller ønsker å pusse opp hytta? - Da har du behov for en Malermester -  så ta kontakt på tlf 905 76 577 for et gratis å uforpliktende pristilbud

Epost : masera@online.no eller olelishagen@gmail.com

 e

 

Share on Facebook

Logg inn